Naša priča

Iza brenda Koo – Koo stoji Jasmina, diplomirana dizajnerica odjeće s dugogodišnjim iskustvom rada u modnoj industriji. Koo – Koo dječja odjeća nastala je kao plod maštanja i zaigranosti u kojem Jasmina posebno uživa otkad je postala mama.

Ideja kojom se vodi u procesu stvaranja odjeće je poštovanje prema prirodi i djetetu. U izrađivanju odjeće koriste se prirodni materijali ili certificirane organske tkanine (Oeko-Tex® Standard 100, OCS 100 – Organic Content Standard), a posebna se pozornost pridaje krojevima prilagođenima dječjem razvoju i njihovoj neumornoj potrebi za igrom.

djevojcica-2

O Jasmini

“Nakon završenog Tekstilno tehnološkog fakulteta provela sam 12 godina radeći u modnoj industriji, a dizajn dječje odjeće oduvijek me posebno zanimao.

No, tek nakon što sam postala mama, shvatila sam da nije jednostavno pronaći garderobu po prihvatljivoj cijeni, a da ispunjava neke osnovne kriterije poput udobnosti, netoksičnosti materijala i estetike.  Odlučila sam upotrijebiti znanja i vještine koje se godinama njeguju u mojoj obitelji, pa sam uz pomoć svoje majke izradila dječju kolekciju, u potpunosti od prirodnih materijala.”

Hoodie