Uvjeti poslovanja

Dragi korisnici, molimo Vas da pažljivo pročitate uvjete poslovanja  prije korištenja naših usluga. Svaka posjeta našoj internet stranici kao i kupnja znači da ste upoznati s našim uvjetima i da se slažete s njima u cijelosti.

Koo – Koo je brend dječje odjeće i potrepština iza kojeg stoji KOO – KOO DESIGN, obrt za proizvodnju, dizajn, trgovinu i usluge, vl. Jasmina Nevžala, Varaždin, Ognjena Price 5. Matični broj obrta: 98172069

OIB : 92436433894

KOO-KOO DESIGN zadržava pravo na izmjenu sadržaja ove internet stranice bez prethodne najave i objašnjenja.

Prodavatelj je obrt KOO-KOO DESIGN.

Kupac je svaki posjetitelj ove internet stranice koji se registrira i(ili) naruči barem jedan proizvod. Ovi uvjeti poslovanja obavezujući su za prodavatelja i kupca.

Usluge webshop-a možete koristiti nakon registracije na našoj web stranici. Polja koja su označena kao obavezna moraju biti popunjena da bi registracija vrijedila. U bilo kojem trenutku možete pregledati ili ažurirati osobne podatke koje ste upisali prilikom kreiranja korisničkog računa.

U smislu općih uvjeta prodaje, kupac je fizička ili pravna osoba koja plaća proizvod i uslugu dostave posredstvom internet stranice. Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni.

Autorska prava

Stranica koo-koodesign.com je u vlasništvu tvrtke KOO – KOO DESIGN, obrt za proizvodnju, dizajn, trgovinu i usluge, vl. Jasmina Nevžala.

KOO-KOO DESIGN ima autorska prava na sve sadržaje ( tekstualne, vizualne, dizajn, audio materijale, baze podataka, programerski kod). Svi ti sadržaji zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela ove stranice, bez dozvole vlasnika KOO- KOO DESIGN smatra se kršenjem autorskih prava.

Cijena

Sve cijene izražene su u kunama (HRK). KOO-KOO DESIGN zadržava pravo na promjenu cijena bez prethodne najave.

KOO-KOO DESIGN nije obveznik sustava PDV-a.

Narudžbe

Narudžbe se mogu ostvariti svakog dana putem naše internet stranice www.koo-koodesign.com

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Nakon zaključane narudžbe dobit ćete mail s informacijama o plaćanju i načinu te okvirnom vremenu isporuke.

Budući da se proizvodi izrađuju isključivo po narudžbi rok isporuke je 14 dana od vidljive uplate na računu ili najkasnije 30 dana u slučaju velike količine narudžbi. O vremenu isporuke biti ćete obavješteni mailom i ukoliko nam povratno ne odgovorite na mail smatrat ćemo da se slažete s vremenom isporuke.

Ako se dogodi da naručena roba nije isporučiva KOO – KOO DESIGN, će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara dobit će detalje za uplatu narudžbe.

Ukoliko Vas zanima proizvod koji trenutno nije dostupan molimo Vas da nam se obratite putem naše e-mail adrese ili profila na društvenim mrežama kako bi Vas mogli obavijestiti kada će proizvod biti dostupan.

Dostava

Cijena dostave je 30kn za Republiku Hrvatsku, a za sve narudžbe iznad 500 kuna je besplatna.

Za dostavu izvan Republike Hrvatske cijena dostave izračunava se prema cjeniku dostavne službe.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu za što je otprilike potrebno 2-3 dana.

Ukoliko nakon dostave naručene robe niste u mogućnosti ili iz bilo kojih razloga ne želite preuzeti paket, dužni ste podmiriti troškove dostavne službe i povrata robe.

Plaćanje

Oblici plaćanja:

  • internet bankarstvo
  • opća uplatnica/virman
  • pouzećem
  • PayPal

Internet bankarstvo/virman

Nakon narudžbe dobit ćete mail s detaljima za uplatu na žiro-račun. Rok plaćanja je 3 dana. Ukoliko uplata ne bude izvršena u roku smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

PayPal

Ukoliko odaberete ovaj oblik plaćanja automatski ćete biti preusmjereni na PayPal stranicu gdje možete sigurno dovršiti svoju kupovinu.

Pouzećem

Ukoliko se odlučite na plaćanje pouzećem iznos računa bit će uvećan za naknadu dostavljača (10 HRK)

Povrat robe/reklamacija

Ukoliko želite izvršiti povrat robe  to možete učiniti u roku od 14 dana nakon zaprimanja narudžbe za zamjenu ili poklon bon.

Ukoliko smatrate da je predmet neispravan molimo Vas da nas kontaktirate na info@koo-koodesign.com prije povrata robe. Ako utvrdimo da je proizvod neispravan šaljemo Vam novi ili u potpunosti vršimo povrat novaca.

Ne snosimo odgovornost odabira pogrešne veličine te Vas molimo da detaljno proučite našu tablicu veličina.

Izravne troškove povrata robe morate snositi sami, osim ako se ne radi o našoj greški ili neispravnom artiklu. U tom slučaju besplatno ćemo Vam zamijeniti proizvod ili vratiti novac.

Uvjet povrata:

  • Artikli moraju imati originalne oznake ( etiketa ne smije biti prerezana ili otkinuta)
  • Artikl mora biti nenošen i neopran
  • Za artikle na sniženju, igračke i dodatke nema povrata

Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložena kopija računa i pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredstava. U suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Troškove transporta snosi kupac.

Rok za jednostrani raskid ugovora

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana od kada je roba pristigla na vašu adresu bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 dana od dana kada je roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Obrazac o jednostavnom raskidu:

Obrazac o jednostavnom raskidu ugovora ispunite na listu papira na sljedeći način:

IME, PREZIME I ADRESA POTROŠAČA:

PRIMA: KOO – KOO DESIGN, obrt za proizvodnju, dizajn, trgovinu i usluge, vl. Jasmina Nevžala, Ognjena Price 5, 42000 Varaždin, HRVATSKA ,

Ja _________________ ovim izjavljujem da jednostrano raskidam Ugovor o prodaji sljedeće robe/za pružanje sljedeće usluge (odabrati)____________________, naručene/primljene dana ____________________

Potpis potrošača (ako se ispunjava obrazac na papiru)

datum

Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom. Za sva oštećenja prilikom tranzita odgovorna je naručena kurirska služba.

Informacije na web trgovini

KOO – KOO DESIGN ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.

KOO – KOO DESIGN ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. KOO – KOO DESIGN se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim rješenjima. Isto tako, budući da se proizvodi izrađuju isključivo ručno u manjoj proizvodnji fotografije proizvoda mogu se minimalno razlikovati od stvarnih proizvoda. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na info@koo-koodesign.com.

Vaš korisnički račun

Ako koristite ovu stranicu, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku.

Elektronička komunikacija

Kada posjetite koo-koodesign.com ili nam pošaljete elektronsku poštu (e-mail), s nama komunicirate elektronski. Ovime pristajete na elektronsku komunikaciju s koo-koodesign.com . Mi s Vama komuniciramo putem e-maila ili uz pomoć informacija na stranicama koo-koodesign.com. Ovime pristajete na sva pravila, upozorenja, obavijesti i ostale poruke putem kojih mi komuniciramo s Vama. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije.

Prijave i povrede zaštite prava

koo-koodesign.com poštuje prava intelektualnog vlasništva i druga prava trećih osoba. Ako vjerujete da je Vaše djelo kopirano ili su na bilo koji drugi način povrijeđena Vaša prava, molimo Vas da nas o tome obavijestite.

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15), obavještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na info@koo-koodesign.com  ili pisanim putem na adresu KOO-KOO DESIGN, O. Price 5, 42000 Varaždin.

Na upućeni prigovor dužni smo Vam odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je isti zaprimljen.

Privatnost podataka

KOO – KOO DESIGN se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne i osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za slanje naručenih proizvoda, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici KOO – KOO DESIGN i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti tzv. GDPR uredbom o općoj zaštiti podataka koja je stupila na snagu 25.05.2018.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi KOO – KOO DESIGN. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. KOO – KOO DESIGN ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. KOO – KOO DESIGN se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.